Recomandare: Dragon Ball

dragon ball

Refuz sa cred ca te-ai nascut intre 89 si 95 nu ai auzit de Dragon Ball. Cele mai bune momente ale zilei cand veneai repede de la scoala ca sa prinzi ora 2 sa vezi ce se mai intampla cu Goku si prieteni lui! O serie vasta lunga, plina de urcusuri si coborasuri, o serie de suflet care pe multi dintre noi ne-a marcat intr-un fel sau altul.

Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba o sa fac o mica introducere. Il avem ca personaj principal pe Goku, un sayan de pe planeta Vegeta trimis pe Pamant ca sa il distruga si sa il cucereasca. Gohan, care devine bunicul lui il gaseste si din gresala il scapa in cap, ceea ce il face sa devina foarte calm si sa iubeasca foarte mult Pamantul. De aici incep aventurile lui Goku, luptele prin care trece ca sa apere Pamantul, prietenii care si face si toate peripetiile prin care trece!

De ce acest anime asa popular? Pentru ca multi dintre noi pe vremea aia ne regaseam in vreunul dintre personajele acestui anime. Am crescut impreuna cu el si am ajuns sa il iubim pentru ca am trecut prin dezvoltarea personajelor. Am vazut cum toti au crescut si au devenit mari si au devenit puternici, maturi, s-au casatorit, au inceput familii. Asta ne-a facut fericiti si plini de anticipare pentru ceea ce urma sa se intample.

Va recomand cu caldura sa vedeti acest anime. O sa fiti impresionati de poveste, de lupte, de personajele extrem de bine de dezvoltate si de plotul care este intr-o continua schimbare.

Va pun la dispozitie un AMV (Anime Music Video) sa vedeti despre ce este vorba. Vizionare placuta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s